Főoldal | A sorozat | Újdonság | Epizódok | Szereplők | Képek | Multimédia | DVD | Letöltés | Fórum| Az oldalról

Általános adatok:


Megjelenés:
2008. október 14.


A film hossza:
1065 perc

Hangsávok:
magyar (Dolby Digital 2.0 sztereo)
angol (Dolby Digital 2.0 sztereo)

Feliratok:
magyar

Gyártó stúdió:
Universal

Forgalmazó:
Budapest Film

Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetváltás

Képformátum:
4:3

Rendelés:
http://www.xpress.hu

DVD - 3. évad

DVD BORÍTÓ:

A doboz mit sem változott az előzőhöz képest kinézetre. Maradt a hatlemezes tok egyben [megismerhetjük a Budapest Film költségvetését ebből]. A borító elő oldalán a csapat található, igaz nem egy képben, hanem külön-külön csak az arcuk. A feliratok maradtak, igaz csak az internetes képeken, mert a valóságban a "6 lemezes kiadvány" lekerült. A "dupla dimenziós kiadás" is elég gyérré válik, hiszen csak egy évadról van szó, amit szerencsére javítottak erre: "Az univerzumok közötti utazás folytatódik!" -> érdekesség, hogy "universumok" van írva a borítón.

A hátoldalon a megszokott kép és epizódsorrend. A bevezető szöveget, a lemezeket és a technikai információkat is láthatjuk, s valamiért rákerült a "Playback" felirat is, ami az Egyesült Királyságban forgalmazza a Universal kiadványokat.

S íme a bevezető szöveg:

"25 epizód, 6 lemez, A teljes harmadik évad

Újabb fantasztikus kalandokkal tér vissza Quinn Mallory (Jerry OConnell), aki folytatja utazását univerzumról univerzumra a Sliders teljes harmadik évada során. Bajtársával Wade-del (Sabrina Lloyd), fizika professzorával, Arturoval (John Rhys-Davies) és Rembrandt „Síró Ember” Brownnal (Cleavant Derricks) új és titokzatos Földeket fedez fel, ahol tornádókkal, aszállyal, varázslókkal, boszorkánymesterekkel és saját ifjúkori önmagával kell szembenéznie. Apollonia Kotero, Corey Feldman és Danny Masterson révén a tévésorozatok legmenőbb sztárvendégeivel rengeti meg a világot a Sliders. De vajon Quinnék hazaérnek valaha is?"

 

 

 

 

 

     
A képek legnagyobb része saját kép, így arra kérlek, hogy ne használd más honlapokon. Ha mégis legalább írj egy e-mailt!

 

MENÜ:

A menü mit sem változott az előző kiadványhoz képest, szó szerint. Az aláfestő zene az első évados főcím, ami már a harmadik évadra szégyen, hogy nem cserélték ki. A menü kinézete aránylag azonos maradt, csak annyi változott, hogy odabiggyesztették, hogy 3. évad 1. lemez. Az epizód menü némileg változott, de nem számottevően. természetesen a bejátszott képek a harmadik évadból valók (szerencsére).

A képek legnagyobb része saját kép, így arra kérlek, hogy ne használd más honlapokon. Ha mégis legalább írj egy e-mailt!

 

EPIZÓDOK:

A lemezeken mind a 25 epizód megtalálható. Érdekesség kettő is van. Az "Ami az édenből megmaradt" epizód első másfél percén csak magyar felirat található. Ez valamiért nem került be a magyar verzióba. Ez az a rész, amikor a professzor halála után mégis szerepel egy epizódban, de  a magyarban ezt megcserélték a "Menekülés" epizóddal. A másfél percben Wade rosszat álmodott velük és a professzorral kapcsolatban. További ismeret az epizódok oldalán Erre emlékszik vissza, ami talán az epizód tartalma. A másik, hogy a 4. lemezen öt epizód található, ami miatt a film minősége láthatólag is romolhatott. Jó szeműek meglátják. S végezetül még egy hiba, a "Vámíprok" című epizód előtt nincs névelő, a BuFi mégis rakott.

LEMEZ 1 | 3x01
3x02
3x03
3x04
Irány a célvonal
Megváltozott koordináták
Viharos tájakon
Az őrangyal

 

 

 

LEMEZ 2 | 3x05
3x06
3x07
3x08
Álommesterek
Harc a vízért
Mallory lovag
A belső tűz

 

LEMEZ 3 | 3x09
3x10
3x11
3x12
A trónörökös szülőatyja
A guillotine árnyékában
Csúcstechnika
Kellemes kapzsi ünnepeket

 

LEMEZ 4 | 3x13
3x14
3x15
3x16
3x17
A hasfelmetsző
A piramis titka
Az elveszett paradicsom
Menekülés 1. rész
Menekülés 2. rész

 

LEMEZ 5 | 3x18
3x19
3x20
3x21
A hiúság áldozatai
A betolakodó
Ami az édenből megmaradt
A köd birodalma

 

LEMEZ 6 | 3x22
3x23
3x24
3x25
Csúszómászók
Dínóvadászat
Vámpírok
Dr. Moreau nyomdokain

 

 

EXTRA:

Sajnos a magyar DVD-n nem szorult a hatodik lemezre extra. Igaz a DVD mérete sem engedte volna, csak egy új lemezre, ami meg túl drága lett volna a Budapest Filmnek, nem de bár... Persze az amerikai verzióban akad a "baki parádé" film, de ez ismétlem nem került rá a magyar lemezre.

 

BÍRÁLAT:

Őszintén, nem vagyok elragadtatva a kiadványtól. Az első és második évad azért is szerepelt ilyen jól, mert nem volt viszonyítási alap, most viszont van. Eltekintve a borítóktól, s az extra nélküli lemezektől, sokkal több hibája van, mint az előzőnek. Az epizód sorrendek sem megfelelőek a már említett baki miatt, s az öt epizódos lemez minőségét sem lehet az egekig magasztalni. Másfelől viszont már ismételve magamat az előző kiadvány során: "... kész csoda, hogy egy régi sorozat kiadásra került ebben az országban.". Végezetül 10 pontból 4-et adok.

 

 

MAGYAR SLIDERS HONLAP