Főoldal | A sorozat | Újdonság | Epizódok | Szereplők | Képek | Multimédia | DVD | Letöltés | Fórum| Az oldalról

Szereplők

 

A sorozat megismeréséhez elengedhetetlen bemutatni a szereplőket is. Itt most a nyolc főszereplő kerül előtérbe, akik a teljes sorozatban főszereplőként játszottak. Elsőként a sorozatbeli karakterekre kattinthatsz, mellettük pedig magára a színészre. Végezetül pedig a szinkronhangjukról is megtudhatsz néhány információt. Bal oldalon egy tartalomjegyzék is segít.

Quinn "Michael" Mallory - Jerry O'Connell - Selmeczi Roland

Quinn Mallory, egyetemista hallgató míg az interdimenziós csúszásokkal kísérletezik szabadidejében, addig Jerry O'Connel csak színészkedik és a tengerparton sütteti a hasát, ahogy Selmeczi Roland is tette halála előtt. Sok hasonlóság nincs köztük, de tény, hogy hárman együtt nagyot alkottak.

Wade Kathleen Welles - Sabrina Lloyd - Kisfalvi Krisztina

Wade Kathleen Welles San Fransicoban nőtt fel Kelley-vel, a testvérével. Az általános iskola felső tagozatán Wade már magán viselte a napi gondok nagy részét. Emellett nagyon sokat olvasott és erőteljesen érdekelték a természetfeletti jelenségek.

Rembrandt Lee Brown - Cleavant Derricks - Kálid Artúr

Rembrandt Lee Brown délen született és élt testvérével Cezanne-val. Örökké rivalizáltak, s mivel Rembrandt tehetsége a zenében már korán megmutatkozott, így korán elkezdte építeni a karrierjét. Tizenhét évesen már a Kis Rembrandt is a Chandelles-ben énekel. Nem sokkal később megkapta a behívót a haditengerészethez, ahol robbantás technikát, fegyverismeretet és közelharcot tanult.

Maximilien Arturo professzor - John Rhys-Davies - Kocsis György

Maximillian P. Arturo az Egyesült Királyságban született a II. világháború nehéz napjaiban. A háború vége felé Arturo és az anyja elmentek a rokonaikat meglátogatni. Éjjel lebombázták a házukat, Arturo anyja az élete árán védte meg a repeszektől.

Margaret "Maggie" Beckett - Kari Wuhrer - Orosz Helga

Maggie Beckett kapitány egy másik dimenzióban született, ahol az USA és a Szovjetúnió között dúlt a háború. Apja generális volt a seregben, az egyetlen lánya követte a családi hagyományt, és igen jó vadászpilóta lett belőle. Kimagasló volt a teljesítménye, majd egy napon megismerte Steven Jensent, a kiváló fizikust - és élete nagy szerelmét.

Colin Mallory - Charlie O'Connell - Bozsó Péter

Colin Mallory, Quinn testvére egy másik világban élte minden napjait. A világ, ahol élt még nem volt olyan fejlett, mint Quinn világa. A faluban születése után és a szülei halála után pár évvel úgy gondolta, hogy hobbiból nekivág a fizika törvényeit megszegni.

Mallory "Quinn" - Robert Floyd - Crespo Rodrigo

Mallory, Quinn egyik alteregója, aki izomsorvadásban szenvedett, mígnem összetalálkozott Dr. Oberon Geigerrel. Dr. Geiger felkarolta őt, és segített a gyógyulásában. A deréktól lefelé béna Mallory új DNS darabokat kapott, illetve ültettek be, hogy ezáltal felgyógyuljon. Dr. Geiger utána összeolvasztotta Quinn Mallory-vel miközben átcsúsztak egyik világból a másikba. Sikerült  a kísérlet Mallory tudott járni, viszont Quin eltűnt benne. Némileg még ott van Mallory-ben, de Mallory domináns énje felülkerekedett, és átvette az irányítást.

Dr. Diana Davis - Tembi Locke - Balázs Ági

Diana Davis egy olyan tudós, aki Dr. Oberon Geigerrel dolgozott a csúszó kutatás fejlesztésében. Szintén ott dolgozott Quinn Mallory alteregójával. Mallory nem tudott járni, ezért kísérleti alanyként idegen DNS-t ültettek be a lábába. Ehhez egy alteregóra volt szükség, a mi Quinn Mallory-nk, volt ez. Bár azt nem tudta Diana, hogy a kísérlet eredménye az lesz, hogy Quinn eltűnik, s eltörli Colint. Maggi-ről és Rembrandtról először azt hiszi csak meg akarják hiúsítani a kísérletet, de kiderül, hogy Geiger keze van a dologban.

 

 

MAGYAR SLIDERS HONLAP