Főoldal | A sorozat | Újdonság | Epizódok | Szereplők | Képek | Multimédia | DVD | Letöltés | Fórum| Az oldalról

Újdonság-időrend:


> 2008
> 2009
> 2010
> 2011

Újdonság

 

2012. december 16.
Új letölthető "extrák"

Gondolom többen észrevettétek, hogy egy ideje már nem lehet letölteni a sorozat epizódjait a "Letöltés"-ek oldalon. Ennek oka, hogy kevesen töltötték, ezért egy idő után törlődtek a szerverről az epizódok. Ezért a mostani frissítésnél a "letölthetetlen" epizódok helyett valami más letölthető anyag került fel, ami tovább színesíti az oldalt. Többek között sliders betűtípusok, képernyőkímélő és kurzorok. Idén több frissítés már nem lesz, ezért ezúton is kívánok kellemes karácsonyt és boldog új évet minden egyes Sliders rajongónak!

 

2012. november 17.
IDŐHUROK?!

Ki hitte volna, hogy ez a sorozat okozhat még újdonságokat... úgy tűnik mégis. A sorozat tv sugárzása előtt készült egy, az első két epizódot filmbe foglaló, úgynevezett egész estés film. Ennek címe az IDŐHUROK. Ezt még 1995-ben adhatták ki a magyar televíziós sugárzás előtt. Azonban a cím elég érdekes, ám nem teljesen alaptalan. Ha többet akarsz olvasni róla, akkor látogasd meg az oldalt:

A sorozat -> A Sliders, mint Időhurok

 

2012. október 13.
A fizikai háttér és a magyarországi Sliders

Az e havi frissítésben folytatódik a sorozat megértéséül szolgáló magyarázat második része. A fizikai háttérnél egy videót linkeltünk be, amivel talán könnyebben megbarátkoznak azok is, akik nem értenek annyira a fizikához. Végül pedig a magyarországi Sliders életéről nyújtunk bepillantást, elsősorban a TV-s sugárzásról és a szinkronról.

2012. szeptember 15.
A történet és a háttér

A szeptemberi frissítésben "A sorozat" oldalon lett némi bővítés információ terén. Először is a Sliders bemutatóját olvashatod el röviden, néhány sorban. Mindössze csak annyi van benne, hogy azok, akik még nem ismerik a sorozatot némi kedvet kapjanak hozzá, hogy megnézzék. A másik frissítés az a sorozat háttere, vagyis hogyan indult útjára a széria, milyen bukkanókon kellett végig mennie, s hogyan és miért is lett vége. Ezen kívül a Sliders utóéletéről is szó esik.

2012. augusztus 19.
Megújulás /4

 

Még a nyári szünet vége előtt, immáron már a teljes "Epizód" oldallal véget ért a Magyar Sliders Honlap stílusváltása. Mostantól ezzel a stílussal lesz elérhető az oldal. Azonban az egy éves szünet után most már újra legalább havi egyszeri frissítések várhatóak, ami azt jelenti, hogy egyre több információkat tudhatsz meg a sorozatról. A sorozatrajongók kedvéért igyekszünk minél több adatot megszerezni a szériáról., s feltenni az oldalra.

2012. augusztus 11.
Megújulás /3

 

A következő mai frissítés az epizódok folytatását jelenti. A teljes harmadik évad és a negyedik évad első tizenegy epizódja frissült az új stílusban. Továbbá a Letöltés oldalon újra letölthető a sorozat.

2012. augusztus 04.
Megújulás /2

 

Folytatódik az oldal stílusának megújítása. Az előző frissítésből az epizódok és a DVD oldal maradt ki. Ebből a mai napon az epizódok főoldala, az első és második évad, illetve a DVD oldal frissül az új stílussal. A következő frissítésnél a többi epizód is sorra kerül.

2012. július 28.
Megújult az oldal!!!

 

2012. július 28-ától új arculattal folytatja pályafutását a Magyar Sliders Honlap. A stílusváltás két ütemben fog haladni. A mostani frissítésben az oldalak fele kerül átalakításra. A másik fele, ami az epizódokat és a DVD oldalt jelenti a következő frissítésben lesz átalakítva.

Ami a továbbiakat illeti: új tartalmak, s a meglévők kiegészítése várható.

Magyar Sliders Honlap

2012. április 01.

Jelenjen meg a Sliders 4. 5. évada DVD-n Magyarországon!

Üdvözöllek titeket!
Ugye ti is szeretnétek, ha a Sliders 4. és 5. évada megjelenne Magyarországon DVD-n. Hát akkor most itt az idő, hogy Te is cselekedj! Létrehoztak egy petíciós oldalt, ahol "interneten" aláírod, hogy igenis adják ki a DVD-ket. Ha szeretnéd, hogy neked is meglegyen hivatalosan a polcodon a teljes sorozat, akkor irány, s add le szavazatod.

Íme a link: http://www.peticiok.com/sliders45

2012. január 12.
2012-ben nem a világ vége, hanem a Sliders 5. évada érkezik DVD-n!!!

Már-már azt hittük sosem jön el az idő, hogy az USA-ban kihozzák az ötödik évadot DVD-n (ellentétben Nyugat-Európával: Németország, Franciaország, Benelux), de úgy tűnik, hogy mégis. A tvshowsondvd.com oldalán megjelent a hír, hogy 2012 január 17-én kiadják a befejező évadot. Reméljük, hogy nem nagyon változtatnak a dátumon. Ízelítőként a linket megadom, s egy képet is a borítóról.

Íme a link: http://www.tvshowsondvd.com/news/Sliders-Season-5/16112

 

 

MAGYAR SLIDERS HONLAP