Főoldal | A sorozat | Újdonság | Epizódok | Szereplők | Képek | Multimédia | DVD | Letöltés | Fórum| Az oldalról

Újdonság-időrend:


> 2008
> 2009
> 2010
> 2011

Újdonság

2011

2011. október 21.
2012-ben nem a világ vége, hanem a Sliders 5. évada érkezik DVD-n!!!
 
 

Már-már azt hittük sosem jön el az idő, hogy az USA-ban kihozzák az ötödik évadot DVD-n (ellentétben Nyugat-Európával: Németország, Franciaország, Benelux), de úgy tűnik, hogy mégis. A tvshowsondvd.com oldalán megjelent a hír, hogy 2012 január 17-én kiadják a befejező évadot. Reméljük, hogy nem nagyon változtatnak a dátumon. Ízelítőként a linket megadom, s egy képet is a borítóról.

Íme a link: http://www.tvshowsondvd.com/news/Sliders-Season-5/16112

 
2011. augusztus 16.
Érkeznek a harmadik évad DVD képei is augusztusban
 
 

Ideje, hogy befejezzük a DVD információit. Júniusban az első és második évad DVD-t hoztam "nyilvánosságra", most viszont jöhet a harmadik évad. A képek legnagyobb része saját kép, így arra kérlek, hogy ne használd más honlapokon. Ha mégis legalább írj egy e-mailt!

Tisztelt Sliders rajongók! A sorozat 5. évadának első hat része valamilyen okból kimaradt, s a 7. részt "Az elnök szeretője" című epizódot adta le 2011. augusztus 14-én. Azt, hogy a TV2 miért döntött így nem tudni, de hát ismerjük a csatorna műsorstruktúráját... Végezetül pedig, hogy ezután milyen sorrendben adják le ezt a "nyomorult" utolsó évadot, szerintem még Isten sem tudja, nem hogy mi nézők. Tehát figyeljük az internetet (noha, még ők sem tudtak a változásról) és a teletextet (noha még ott sem javították át), és értesítsük egymást a fejleményekről, változásokról.


Multimédia: Sliders  - A harmadik évad információ és kép bővítés.

 
2011. június 15.
Éljen az első és második évad DVD-n!
 
 

A nyári meleg hűtésére itt egy kis meglepetés minden rajongó számára. Az első és második évad DVD-ről találsz információkat a multimédia oldalon. Általánosságban a borítóról, menüről, epizódokról (lemezenként) és az extrákról. Természetesen képekkel "megspékelve".

A képek legnagyobb része saját kép, így arra kérlek, hogy ne használd más honlapokon. Ha mégis legalább írj egy e-mailt!


Multimédia: Sliders  - A teljes első és második évad információ és kép bővítés.

 
2011. március 16.
Jobb minőségű főcímek
 
 

A Sliders sorozat főcímvideói megújultak. Mostantól már nem zavar minket a korhatár jelzés, sem a csatorna logó. Csak a szín tiszta "Sliders" igazság. A videók minősége is javult. A főcímek dual audió (magyar, angol) verziósak. Felkerültek a végzenék vagyis a stáblisták videói, szintén dual audióban (amit lehetett).


Multimédia: Sliders főcímek jobb minőségűre átalakítása; a végzenék (stáblista) videóinak feltétele.

 
2011. január 15.
Charlie a NAGY Ő!
 
 

Charlie O'Connell-t A nagy Ő című sorozatban, majd egy tucat nő szeretné "megkaparintani". Ha kíváncsi vagy, nézd a Viasat 3 csatornát. Ezen kívül végre felkerült a magyar Sliders DVD oldala is. A Multimédia menüben érhető el. A DVD borítóját kívül információkat is találsz róla, s a technikai információk mellett egy oldal is ajánlott, ahol rendelni lehet. A későbbiekben további információ is felkerül majd.

TV-s hír: Charlie O'Connell A nagy Ő című sorozat 7. évadában szerepel. Megnézheted a Viasat 3 műsorán, vasárnaponként 13 órától.
Multimédia: Sliders DVD: 1-2. évad és 3. évad

 

 

MAGYAR SLIDERS HONLAP